Tester en fri-mal

Lorem Ipsum er rett og slett dummytekst fra og for trykkeindustrien. Lorem Ipsum har vært bransjens standard for dummytekst helt siden 1500-tallet, da en ukjent boktrykker stokket en mengde bokstaver for å lage et prøveeksemplar av en bok. Lorem Ipsum er rett og slett dummytekst fra og for trykkeindustrien. Lorem Ipsum har vært bransjens standard for dummytekst helt siden 1500-tallet, da en ukjent boktrykker stokket en mengde bokstaver for å lage et prøveeksemplar av en bok.

Test

Tester en frimodul

Lorem Ipsum er rett og slett dummytekst fra og for trykkeindustrien.

Posta bild

Test av produktkategori

Test av FAQ

Test av FAQ modul

FAQ

Alla våra målade lister finns i färgen NCS S 0502-Y Bomull. Standard glansgrad är 25-30.

Dessutom har vi ett brett sortiment i färgen NCS S 0500-N Klassisk vit. På beställning kan vi måla lister och foder i önskad NCS S-färg och med glansgrad 10 eller 25-30. Kontakta återförsäljaren för prisinformation.

Våra lister i lackerad ek har en glansgrad på 15 (+/- 5).

Nej, EHL Prolist är en grossist som levererar produkter till byggvaruhandlare över hela landet. Om du är osäker på var du kan hitta våra produkter i ditt område, kontakta oss på info@prolist.se så hjälper vi dig att hitta en återförsäljare.

Vi kan måla lister och foder i önskad NCS S-färg. Standardglansgraden är 25-30, men vi kan även leverera med glansgrad 10. Kontakta återförsäljaren för prisinformation.

Posta bild

300+

TEST

45%

Ansatte

45

Test nummer 3
Test

Test av referansemodul