Posta bild

Snabbt färdig med ribbpanel

Med Maestro Ribbpanel är arbetet enkelt. Här är lamellerna redan fästa på en mörk bakplatta med not/fjäder för enkel montering.

Med Maestro Ribbpanel är arbetet enkelt. Här är lamellerna redan fästa på en mörk baksida med not/fjäder som monteras på väggen med häftklamrar, clips eller lim. Fästningen ger ett rent resultat med dold montering.

Ribbpanelen är tillverkade av strukturfolierat MDF – med en 100% stabil kärna och levereras i färgerna Pepper Oak och Castle Oak. Folien gör att ribbpanelen, både visuellt och vid beröring, upplevs som de material de imiterar. Detta är också det mest ljusäkta alternativet, som passar mycket bra i soliga rum. Dessutom är strukturfolierat MDF det mest prisvärda valet.

Klar, färdig, gå
Varje panel har 7 lameller och mäter totalt 21x300x2400 mm eller 21x300x2770 mm. Bredden per lamellpanel blir då 287 mm, och panelen säljs i förpackningar om 2. Med andra ord är det mesta förberett i förväg – du behöver inte oroa dig för synliga fästen, sned lameller eller ojämnt resultat. Om endast delar av väggen ska täckas finns också en separat avslutningslist som ger perfekta kanter – perfekt för exempelvis sänggavlar.