PROLIST NORDIC AB

I hjärtat av det landskap som brukar kallas ”Sveriges Trädgård” hittar vi Prolist Nordic AB, en fabrik som tillverkar MDF-produkter i det lilla samhället Bräkne-Hoby.

I hjärtat av det landskap som brukar kallas ”Sveriges Trädgård” hittar vi Prolist Nordic AB, en fabrik som tillverkar MDF-produkter i det lilla samhället Bräkne-Hoby. Prolist Nordic bildades den 26 maj 2010 och ägs idag av Eesti Höövelliist Oü, dotterbolag till Pomonagruppen AB. Försäljningsadministrationen sköts av EHL Prolist AB i Möklinta, Sala. På produktionsanläggningen i Bräkne-Hoby samarbetar 14 personer med det gemensamma målet att serva kunderna med korta ledtider och flexibilitet. Standardsortimentet med fönstersmygar, dörromfattningar och flertalet lister lagerhålls.

Prolist Nordics produktionsyta är 2400 m2, med ett lager på 1200 m2. Både små och stora kunder välkomnas här. På Prolist Nordic ses lösningar där andra ser svårigheter, ingenting är omöjligt, vare sig det gäller standardorder eller skräddarsydda beställningar. Prolist Nordic levererar med kvalitet, omtanke och effektivitet – allt efter kundens behov.

Prolist Nordics produkter tillverkas med stränga krav på kvalitet, hållbarhet och miljövänlighet. MDF-materialet gör att vi kan reducera belastningen på miljön till ett minimum och samtidigt leverera produkter av mycket hög beständighet. Prolist Nordic AB är certifierade.

Kontakt

Order/administration/ekonomi:

0224-660 550
order@prolist.se
info@prolist.se

Produktion:

Anders Holmberg
0224-660559
070-9389871

anders.holmberg@prolist.se

Whistle Prolist